Demararea cursurilor de Formare Profesionala Continua

Bucatar - 19 aprilie - 10 iunie 2010
Cofetar - Patiser - 26 aprilie - 24 iunie 2010
Vânzător - 26 aprilie - 28 iunie 2010

NOUTATI

Baze de date - ofertă și cerere de muncă

Vă invităm să vizitați bazele de date ale proiectului, care cuprind informații despre cererea și oferta de muncă din județul dumneavoastră:
 
www.fsesomerisudest.ro/oportunitati/

Anunț pentru participanții la cursuri

Stimaţi cursanţi,
Vă mulţumim pentru participarea activă la activitatea de orientare si consiliere desfăşurată în cadrul proiectului „Fii activ pe piata muncii in sectoarele turism si comert in judetele Tulcea, Braila si Galati!” POSDRU/45/5.1/G/32941
Începând cu data de 15.07.2011, S.C. EURODEZVOLTARE S.R.L. în calitate de Beneficiar, vă invită să ridicaţi urmatorele documente:

TE SPRIJINIM SA ITI GASESTI UN LOC DE MUNCA!

Modulul  "Tehnici de căutarea activă a unui loc de muncă" are scopul de a sprijini șomerii din grupul țintă al proiectului în gasirea unui loc de munca. Specialiștii spun că a căuta un job este un job în sine, acest lucru se resimte în special în România, iar pentru unele persoane drumul până la găsirea acestuia este anevoios sau se termină destul de greu.

PRACTICĂ DE SPECIALITATE

Stagiul de practică se desfășoară în perioada 28 februarie - 20 mai 2011 la agenți economici de profil din Brăila. Cursanții au oportunitatea de a-si exersa abilitățile practice dobândite pe parcursul cursului, sau cele deținute înaintea începerii acestuia. Există cazuri în care persoana deține abilități în domeniul ospătăriei însă nu au calificarea necesară.Ospătarii dețin mai multe roluri dintre care:

DEMARARE CURS OSPĂTAR (CHELNER)

Luna decembrie 2010 a debutat cu demararea cursului de ospătar (chelner), cursanții selectați au semnat contractele de formare profesională. De asemenea, le-au fost prezentate programa de pregătire, planul de formare profesională, orarul și structura cursului. Cursanții au primit suporturile de curs, de pe care își vor putea însuși noțiunile teoretice de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți abilitățile practice.  

Seminar de informare - 11 octombrie 2010 - Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila

      La sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura din Braila va avea loc seminarul de informare din cadrul Proiectului " Fii activ pe piata muncii in sectoarele turism si comert in judetele Tulcea, Braila si Galati!" care are ca subiect deschiderea cursului de Ospatar(chelner) vanzator in unitati alimentare.
Beneficiarii directi ai acestui proiect sunt:

Examene Finale

Bucatar 

  •  22 septembrie 2010 - teorie si practica

Cofetar Patiser  

  •  4 octombrie 2010 - teorie
  •  5 octombrie 2010 - practica

Vanzator - comerciant marfuri alimentare 

  •  4 octombrie 2010 - teorie si practica